Shopping cart

Shopping cart

DE FIETSENWINKEL
VAN UTRECHT !

Boek een afspraak voor reparatie of bekijk onze winkel.

Free delivery

vanaf 75 euro (Nederland)

Customer satisfaction

100% satisfaction!

Ruime technische ervaring

Al 30 jaar de beste!

Betaling

Always safe

24/7

Online support

Featured products

Satisfied customers

0 +

Helped customers

0 %

Daily orders

0 +

The bicycle shop of the Utrecht region!

Bent u al een lange tijd op zoek naar dé fietsenwinkel in Utrecht? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Hiervoor weet u zeker dat u bij EBRA fietsen op het juiste adres bent aanbeland. Fietsen zit in ons bloed. Wij zijn dan ook echt een fietsenwinkel voor fietsliefhebbers, opgericht door fietsliefhebbers. Dankzij onze ruim 30 jaar aan ervaring weet u zeker dat u op de juiste manier geholpen zult worden. Ons team is in staat om u van advies te voorzien omtrent de aankoop van onder andere MTB fietsen, racefietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen en stadsfietsen.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Alle producten in ons assortiment zijn afkomstig van bekende A merken. Ondanks deze hoogwaardige kwaliteit staan wij bekend om onze zeer schappelijke prijzen. Indien u het wenselijk vindt is het altijd mogelijk om contact op te nemen om andere producten te bestellen. Dankzij deze flexibele werkwijze zijn wij in staat om iedereen het juiste product te bieden, ongeacht het budget wat u voor ogen heeft. 

Our mission

Ons team zet zich iedere dag weer in om fietsen te promoten en om de veiligheid op de weg te garanderen. Door u op de juiste manier te helpen proberen wij om fietsen echt populair te maken in ons kleine landje. Daarnaast zetten wij ons in om iedere klant met een glimlach naar huis te sturen. Wilt u nog meer te weten komen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen. Ons team staat immers klaar om u zo goed mogelijk verder te helpen.

News letter and receive updates

Sign up for our newsletter to stay informed about us

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.