Garantie Nieuwe fietsen

Heeft u een nieuwe fiets van EBRA fietsen gekocht, dan heft u  altijd recht op fabrieksgarantie. Wat onder deze garantie valt en hoelang de periode is, is per fabrikant verschillend. Het is daarmee aan de fabrikant om een garantieclaim goed te keuren of niet. EBRA Fietsen is alleen uitvoerend en bepaalt zelf niet of het wel of geen garantie is. 

Fietsen of onderdelen die bij EBRA Fietsen zijn gekocht en nog onder de garantieperiode vallen, worden kosteloos gerepareerd/vervangen

Heb je problemen met je fiets of onderdeel, en wil je weten of dit onder garantie verholpen kan worden, stuur maar een email naar info@ebrafietsen.nl

Tweedehands fietsen

Heeft u een tweedehands fiets van EBRA fietsen gekocht, dan kunt u rekenen op 6 maanden aankoopgarantie.  Aankoopgarantie geldt voor alle fietsen vanaf € 250,-. Doen er zich binnen zes maanden na de aankoop (bij normaal gebruik) gebreken voor die op het moment van aankoop niet zichtbaar waren, dan wordt uw tweedehands fiets kosteloos hersteld. 

Reparatie en onderhouds

Heeft u schade aan uw fiets of zoekt u een betrouwbare plek voor het onderhoud van uw fiets? Kies dan voor EBRA Fietsen. Dat levert u veel voordelen op:

1. U heeft recht op drie maanden reparatiegarantie.
2. U krijgt passend vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode. Dit hoeft niet per se dezelfde soort fiets te zijn die u heeft weggebracht.
3. Onderhoud en reparatie wordt standaard uitgevoerd door goed opgeleide professionals die op de hoogte zijn van de laatste technieken.
4- Ruim 30 jaar ervaring in de tweewieler branch.

Identiteit ondernemer

EBRA Ffietsen
Hondsrug 10
3524 PB Utrecht
info@ebrafietsen.nl
+31 306977850

KVK NUMMER: 75574918

BTW NUMMER: NL002422631B54