Nu verkrijgbaar: Windgo offroad Fatbike Extra grote accu

De Windgoo F5 fatbike ziet eruit als een gave motor. Het is echter een premium outdoor E-Bike met dikke banden die een topsnelheid van 25 km/uur heeft. Het gehele klassieke frame van de E-Bike, de felle koplamp en het lange, zachte zadel zorgen voor een trendy en comfortabele structuur. Het maximale draagvermogen van de F5 is maar liefst 150 kg.

PRODUCTDETAILS

  • 4,0 inch Multifunctionele luchtbanden 20 x 4
  • 250W versnellingsnaafmotor
  • 720Wh verwijderbare batterij
  • Tot 75+ kilometer per oplaadbeurt
  • Een topsnelheid van 25 km/u
  • 120kg laadvermogen
  • Shimano-7-versnellingsbak
  • Verstelbare voorvering

Ontworpen voor elk terrein

De Windgoo F5 fatbike heeft dikke banden van 20 x 4,0 inch, een hydraulisch ophangingssysteem aan de voorkant en een Shimano-versteller met 7 versnellingen. Hiermee kun je zonder problemen, met meer grip en met een optimaal comfort op verschillende soorten wegdekken rijden, zoals stadswegen, gravelpaden, natte/besneeuwde wegen, stranden en rotsige bergpaden. Je kunt bovendien flexibel overschakelen op verschillende snelheden voor meer tractie.

Met de hydraulische ophanging aan de voorkant kun je profiteren van een soepele en comfortabele fietstocht, vooral wanneer je op ruig terrein rijdt of een lange afstand aflegt.

Krachtige en veilige rijervaring

De Windgoo F5 fatbike is uitgerust met een krachtige borstelloze gelijkstroommotor van 250W die ongekende prestaties levert. Deze motor zet de toegevoerde elektrische energie op een efficiëntere manier om in mechanische energie. In vergelijking met andere typen motors is deze motor bijzonder energiezuinig.

De betrouwbare dubbele remmen garanderen altijd flexibiliteit en veiligheid tijdens het rijden en remmen.

Grote verwijderbare accu

De Windgoo F5 fatbike beschikt over een verwijderbare accu met een vermogen van 720Wh (48V/15Ah), die langere elektrisch ondersteunde fietsafstanden van 65-75 km op een volle accu te bieden heeft. Met de accusleutel kun je de accu eenvoudig ontgrendelen en verwijderen.

Daarnaast kun je met de USB-poort op de Windgoo F5-accu je telefoon opladen.

Bediening via de Smart-app

Wanneer je de Windgoo Smart-app via Bluetooth op je telefoon aan je e-bike koppelt, kun je eenvoudig de voertuigsnelheid en afgelegde afstand controleren en de snelheidsniveaus bijstellen via de app. Je kunt hier ook snel controleren op storingen en de rijgeschiedenis bekijken. Het Bluetooth-systeem is compatibel met Android en iOS.